THE NATIONAL TECHNICAL-SCIENTIFIC CONFERENCE (international participation)
- the 21th edition -
„MODERN TECHNOLOGIES FOR THE 3RD MILLENIUM”


ISI Proceedings Conference
Since 2016Stimați colegi,

 

Vă informăm cu părere de rău, că volumele Conferinței TMPM III din anii 2020 și 2021, fiind într-un context nefavorabil al condițiilor de eligibilitate referitoare la internaționalizare, nu au fost indexate WoS. Cu alte cuvinte, numărul autorilor străini a fost insuficient: 5 autori străini /52 articole - 2020 /volum și un număr de 8 autori străini /35 de articole/2021 / volum.

Condițiile WoS sunt cunoscute și foarte stricte; nu ne putem erija că nu am cunoscut această cerință esențială legată de internaționalizare. În consecință editura ne-a comunicat faptul ca WoS nu acceptă nicio contestație a deciziei acesteia. 

Vom face toate demersurile necesare pentru a se putea revalorifica aceste articole în alte reviste sau conferințe de specialitate. Astfel solicităm tuturor autorilor să ne înștiințeze dacă se dorește retragerea articolelor din volumele din 2020 și 2021.


Decan,

prof.univ.dr.ing. Marcela-Florina PRADA
Instructions for author  Deadlines  Programme 
Participation & Publishing Taxes Conference Volumes Committe&Organizers 

LANGUAGE: English - for publishing the papers in the volume and oral presentation of papers by foreign participants.
PAPER TEMPLATE:  The page setup of entire paper (including abstract) could be found here: Proceeding template
Posters: 
Every author can choose between the two presentation forms: oral or visual (poster). The size of the poster should not exceed 1.5 m long and 1 m wide.