Regulament privind activitatea de proiectare de arhitecturăDespre noi


Pregătim studenții pentru profesia de arhitect. Specializarea Arhitectură oferă o gamă largă de cursuri și materii care acoperă toate aspectele acestei profesii, precum istoria arhitecturii, teoria arhitecturii, desenul și proiectarea de arhitectură, construcții și materiale, urbanism și peisagistica, conservarea și restaurarea de arhitectură, legislație și etica profesională.

Studierea arhitecturii este o alegere care implică pasiune, creativitate, dar și multă muncă și dedicare. Arhitectura este o profesie care îmbină arta cu știința, care oferă posibilitatea de a proiecta și construi spații care să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor și a mediului. Arhitectura este o profesie care cere o viziune holistică și integrată asupra realității, care presupune o cunoaștere a istoriei, culturii, societății, tehnologiei, economiei, etc. Arhitectura este o profesie care se adaptează la provocările și schimbările vremurilor, care inovează și experimentează noi soluții și forme de expresie. Arhitectura este o profesie care îți permite să îți exprimi personalitatea și talentul, să îți dezvolți abilitățile și competențele, să îți construiești o carieră și un renume.

Pentru a deveni arhitect, este necesar să absolvi specializarea Arhitectură în cadrul unei instituții de învățământ acreditată și să obții o diplomă recunoscută la nivel național și internațional.

Un student arhitect își urmărește pasiunea și își construiește cariera într-un domeniu fascinant și provocator prin utilizarea instrumentelor și tehnologiilor variate, de la desenul de mână la programele de modelare 3D, pentru a realiza planuri, schițe, machete și prezentări ale proiectelor sale.