ÎN ATENȚIA ABSOLVENȚILOR  CARE AU SUSȚINUT EXAMENUL DE FINALIZARE A STUDIILOR ÎN
IULIE-SEPTEMBRIE 2021

  

            Se pot ridica Suplimentele la Diplomă de la secretariatul FCCA zilnic între orele 10-13. Diplomele se pot ridica având asupra dvs. Suplimentul la Diplomă de la Biroul Eliberare Diplome, zilnic între orele  11-14.Transfer interuniversitar (pdf)


Taxe 2022-2023 (pdf)

Plata taxe cu Cardul  (pdf)Regulament ECTS (pdf)

Resetarea parolei pe platforma StudInfo

La resetarea parolei pe platforma StudInfo aveți nevoie de utilizator (care este nume.prenume, în situația în care aveți două nume sau prenume vor fi ambele unul după celălalt, ex. popescumarta.vasileion) și e-mail(declarat în contract).

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR 

PENTRU ÎNCEPUTUL ANULUI UNIVERSITAR 2022-2023

  1. Studenţii din anii IV Ingineri, anul VI arhitectură și anul II CIS  (excepție fiind ISPM anul IV),  care la sfârşitul programului de studiu NU AU ACUMULAT CREDITELE necesare  (240 de credite pe IV ani de studiu , 360 de credite pe VI ani de studiu sau la Master 120 de credite pe II ani de studiu ) şi  nu depun CERERE PENTRU  REÎNSCRIERE în an terminal în regim cu taxă de disciplină vor fi exmatriculaţi.
  2. În cazul în care un student nu acumulează minim 30 de credite și  dorește  REPETAREA  DE AN  sau după întreruperea studiilor RELUAREA STUDIILOR studenții au obligația de a depune cerere în caz contrar  se va opera EXMATRICULAREA.