În atenția studenților

Conform noului REGULAMENT DE ACORDARE A BURSELOR votat în ședința de Senat din data de 19.02.2018,
1. Bursa de performanță va fi atribuită pe bază de dosar. Dosarul trebuie depusă la secretariatul facultății în perioada 09.10.2019-18.10.2019 , în caz contrar nu se vor acorda burse de performanță.

2. Dosarele pentru bursa socială se depun la secretariatul facultății în perioada 09.10.2019-18.10.2019. Menționăm că salariul de bază minim net la nivel național începând cu 01.01.2019 este de 1.263 lei.

3. Bursa de internship universitar cu respectarea condițiilor cuprinse în Anexa 7. din Regulamentul de acordare a burselor.

4. Dosarele pentru Bursa de ajutor social ocazional, pentru îmbrăcăminte și încălțăminte se depun la secretariatul facultății în perioada 09.10.2019-18.10.2019. Menționăm că salariul de bază minim net la nivel național începând cu 01.01.2019 este de 1.263 lei.

Regulamentul de acordare a burselor se pot descărca de pe site-ul facultății sau http://www.uoradea.ro/Burse

DOSARELE INCOMPLETE NU SE VOR LUA
Lista Finală CCA validat 2019

Cazarea studenților se va realiza în intervalul 27.09.2019 ora 8.00-30.09.2019 ora 12 pentru titulari. 30.09.2019 ora 12 pentru rezerve.

 

An de studiu Specializare
Arhitectură C.C.I.A.  I.S.P.M. M.T.C. C.I.S.
An I

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
An II Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Ș.l.dr.ing.Henț Emanuela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
An III Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
An IV Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
An V Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.        
An VI Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.